• Veure imatge de Projecció del documental: "En busca del futuro perdido" (nova finestra)

  Projecció del documental: "En busca del futuro perdido"

  El dimecres, 1 de març, de 2017, a les 19.00h. es projectarà a l'Auditori Barradas aquest documental, dirigit per Alfonso Par i Luis Quevedo i co presentat  per l’arqueòleg Eudald Carbonell, codirector d’Atapuerca i premi Príncep d’Astúries.
 • Veure imatge de Cursos i tallers del 1er. trimestre 2017 (nova finestra)

  Cursos i tallers del 1er. trimestre 2017

  El centre cultural és un bon espai per a la formació permanent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc.
  En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l’equip del centre, amb d’altres propostes sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.
 • Dimecres, 8 de març, a les 19 h

  Conferència: Les dones astrònomes, un pilar fonamental en l'estudi de l'Univers

  Pessics de Ciència
  Veure imatge de Conferència: Les dones astrònomes, un pilar fonamental en l'estudi de l'Univers (nova finestra)

  Us heu preguntat mai quina ha estat l’extraordinària feina realitzada per les dones en el món de l’astronomia? Tots sabem d’algunes grans pioneres i d’algunes astrònomes contemporànies, però: hem reconegut com es mereixen les importants aportacions a la recerca fetes per les nostres predecessores? Parlarem d’algunes d’elles, de les seves grans aportacions, i també d’allò que no se’ls ha reconegut. Totes elles mereixen un lloc a la història.
 • del 8 al 23 de març

  Dones de ciència guardonades amb el Nobel

  Pessics de Ciència
  Veure imatge de Dones de ciència guardonades amb el Nobel (nova finestra)
  Des de 1901, és a dir després de cent quinze edicions dels coneguts Premis Nobel, amb 911 premis atorgats, només 49 dones han rebut aquest guardó, una mostra significativa del paper que, sobretot en el passat, han jugat les dones en la societat. Més exagerat encara si tenim en compte que d’aquestes 49 dones, només 19 han rebut el guardó per treballs en àmbits científics. Aquesta exposició vol ser un reconeixement a aquestes dones
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat