Veure imatge de Exposició: Enigmes dels orígens (nova finestra)

Exposició: Enigmes dels orígens

Del 8 de novembre de 2018, al 6 de gener de 2019 es pot visitar l'exposició "Enigmes dels orígens" al Museu de L'Hospitalet, Casa Espanya

Al llarg de quatre blocs temàtics, la mostra ens presenta els orígens de l'univers, la vida, la humanitat i el llenguatge. Tot articulat mitjançant un discurs amè però curós, on importa molt més el «com sabem el que sabem?» que el «què sabem?». No ho oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.
Cadascun dels blocs compta amb una original introducció: un relat en format de còmic sobre un fet puntual de la història de la ciència. Això no només revaloritza el paper del còmic com a eina divulgadora, sinó que reivindica la vessant més humana i social de la ciència: paleontòlogues, astrònoms, biòlogues, etc.
I no marxarem sense trobar, dins de cada bloc, una pregunta suggeridora: què ens queda per saber?.
Les científiques i científics de casa nostra segueixen treballant per cercar la resposta a nous interrogants sobre els orígens; uns enigmes que han volgut compartir amb nosaltres. El visitant, per suposat, també podrà formular les seves pròpies preguntes.

L’exposició és fruit de la col·laboració entre el Museu de L’Hospitalet i Pessics de Ciència.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Més informació: Enigmes dels orígens
  Museu de L'Hospitalet
 • del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre

  Exposició:  65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet

  Veure imatge de Exposició:  65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet (nova finestra)
  Per celebrar aquest 65è aniversari hem preparat una exposició de fotografies amb què volem mostrar a la gent de L'Hospitalet i als socis més novells del club com van ser els inicis de l'alta muntanya i l'escalada a L'Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.
 • del dijous 27 de desembre de 2018 al divendres 4 de gener de 2019, de 9 a 13 h

  Casal de teatre Nadal 2018

  Organitzat per ACTE (Associació Catalana de Teatre Educatiu)
  Veure imatge de Casal de teatre Nadal 2018 (nova finestra)
  Durant les vacances de Nadal  fes una cosa diferent. Vine a fer teatre amb nosaltres Des del joc i la vessant més lúdica treballem veu, cos, creació de personatges i moviment escènic.
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat