• Veure imatge de Cursos i tallers del 1er. trimestre 2017 (nova finestra)

  Cursos i tallers del 1er. trimestre 2017

  El centre cultural és un bon espai per a la formació permanent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc.
  En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l’equip del centre, amb d’altres propostes sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.
 • Epigenètica: què és i per a què serveix

  Conferència inaugural de la temporada 2016-2017 de Pessics de Ciència
  Una conferència del doctor Manel Esteller inaugura la temporada de "Pessics de Ciència". Manel Esteller és director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, professor d’investigació ICREA i professor de la Universitat de Barcelona. Recentment guardonat amb la Medalla d’Honor en la categoria d’or del Parlament de Catalunya, i també guanyador del Premi Internacional Catalunya d’enguany, conjuntament amb els doctors Josep Baselga, i Joan Massagué.
 • del 12 de gener al 2 de febrer

  Exposició de joies "Bellesa perpètua"

  de Júlia Ortega Canalda - Joc art en joia 
  Veure imatge de Exposició de joies "Bellesa perpètua" (nova finestra)
  Bellesa perpètua, font de l'eterna joventut, divina de la mort; bella, estupenda, fantàstica, radiant, fresca, sedosa, lluminosa, llisa, suau com el culet d'un nadó. Màxim sèrum, triple factor de protecció, ultra max, màster lift, crema tot, antiarrugues, anti age, reestructuració total, Botox, toxina botulínica, l·luminada, divina de la mort.


 • del 7 de febrer al 7 de març, de 19 a 21 h

  Introducció a la serigrafia

  Veure imatge de Introducció a la serigrafia (nova finestra)
  Taller d'introducció a la serigrafia amb explicació teòrica i pràctica de tot el procés: emulsionament, insolatge, revelatge, registres, estampació i recuperació de les pantalles. Hi aprendràs tot el necessari per poder muntar un petit taller de
  serigrafia a casa, sense necessitat de fer una gran inversió!
 • del 2 de febrer al 30 de març

  Taller de joieria creativa

  Veure imatge de Taller de joieria creativa (nova finestra)
  El taller vol donar a conèixer diferents tècniques de la joieria contemporània i , gràcies a  elles, desenvolupar la creativitat individual, amb el metall com a mitja d’expressió. Va adreçat a persones d’entre 16 i 70 anys amb ganes de crear objectes contemporanis i  de passar-s’ho bé; amb ganes d’xperimentar amb nous materials i de fer-se un complement del tot personalitzat. Una joia exclusiva i  molt viscuda per cada participant.

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat