Veure imatge de Cursos i tallers gener- març 2020 (nova finestra)

Cursos i tallers gener- març 2020

El centre cultural és un bon espai per a la formació permanent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc.
En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l’equip del centre, amb d’altres propostes sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.

Relació de cursos i tallers gen-mar 2020
 • del dijous 13 de febrer al dijous 5 de març

  Exposició: Imatge fragmentada

  Fotografíes de Pilar Baena Parra, Juan Manuel Gasión, Antonio Trujillo i Ramón Escurriola
  Veure imatge de Exposició: Imatge fragmentada (nova finestra)
  La intenció d'aquest projecte està relacionada amb la forma d'obtenir una imatge. D’aquesta manera intentem mostrar alguna cosa mes. La lectura fotogràfica implica nombrosos components i possibilitats. Cal recordar que una fotografia, qualsevol fotografia, no és una presentació ni un reflex del món, sinó una representació, una interpretació.
 • del dijous 31 d'octubre de 2019 al divendres 19 de juny de 2020

  Exposició: La taula periòdica

  Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2019
  Veure imatge de Exposició: La taula periòdica (nova finestra)

  Quan el rus Dmitri Mendeléiev va publicar en 1869 la seva taula periòdica, va ordenar els elements químics coneguts en la seva època, d'acord amb les característiques dels seus àtoms.
  El seu treball va obrir la porta a endinsar-nos al món d'aquestes matèries constituents d'absolutament tot el que ens envolta. La taula periòdica, o sistema periòdic dels elements, és una ordenació en una graella o taula dels 118 elements químics, de menor a major nombre atòmic, de manera que s'aconsegueixen agrupacions d'elements amb propietats atòmiques, físiques i químiques semblants i variacions contínues d'aquestes propietats.

  ATENCIÓ: PRORROGADA FINS EL 19 DE JUNY DE 2020
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat