• Veure imatge de SETMANA MUNDIAL DEL CERVELL A L'HOSPITALET 2019 (nova finestra)

  SETMANA MUNDIAL DEL CERVELL A L'HOSPITALET 2019


  Cada mes de març, la Setmana Mundial del Cervell uneix els esforços d'organitzacions associades de tot el món en una celebració del cervell per a persones de totes les edats. Les activitats són limitades només per la imaginació dels organitzadors i inclouen jornades de portes obertes als laboratoris de neurociències; exposicions sobre el cervell; conferències sobre temes relacionats amb el cervell; campanyes de mitjans socials; mostra a les biblioteques i als centres comunitaris; tallers a l'aula; i més. • Veure imatge de Cursos i tallers gener - març 2019 (nova finestra)

  Cursos i tallers gener - març 2019

  El centre cultural és un bon espai per a la formació permanent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc.
  En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l’equip del centre, amb d’altres propostes sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.

  Relació de cursos i tallers 1er trimestre 2019
 • Dimecres, 27 de febrer, a les 19 h

  Conferència: Erupcions volcàniques recents, lliçons per aprendre

  Pessics de Ciència
  Veure imatge de Conferència: Erupcions volcàniques recents, lliçons per aprendre (nova finestra)
  La xerrada intentarà explicar en termes didàctics com funciona el vulcanisme terrestre i de quina manera ens afecta quotidianament i com fem per estudiar les seves erupcions i productes i, en la mida del possible, evitar els seus efectes adversos sobre la població i les infraestructures. Per fer això explicarem en un cert detall l’erupció del volcà Eyjafjallajökull de 2010, i també les de Puyehue-Cordón Maulle de 2011 (Xile) i la submarina de La Restinga de 2011 a l’illa de El Hierro (Canàries).
 • del dijous 7 al dijous 28 de febrer

   Exposició: De l’oci a l’art, pintures de Josep Ma Alabart

  Veure imatge de  Exposició: De l’oci a l’art, pintures de Josep Ma Alabart (nova finestra)
  Tot just fa poc més d´un any, vaig agafar un pinzell per primer cop.
  Sense escola d´aprenentatge i d´una manera totalment autodidacta.
  El resultat de moltes hores d'il•lusió i voluntat és aquí per a tots vostès.
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat