• Veure imatge de TRÈVOL'H Festival de Màgia de prop, del 18 al 20 de maig. (nova finestra)

  TRÈVOL'H Festival de Màgia de prop, del 18 al 20 de maig.

  TrèvoL´H és el Festival de Màgia de prop de la ciutat de L’Hospitalet i ofereix espectacles i formació d’aquest art en un moment concret i en un espai únic de la ciutat.
   El festival TrèvoLH és una col•laboració entre l’associació per al foment de la màgia Actitud W242 i el CC Sant Josep.

  La recaptació de les entrades* dels espectacles del festival es destinarà a projectes de l’associació FALLOU,  dedicada a la cooperació activa i participativa per al desenvolupament  de les zones més desafavorides del Senegal.

  Tota la informació a: TRÈVOL´H
 • Veure imatge de Cursos i tallers del 2on trimestre 2017 (nova finestra)

  Cursos i tallers del 2on trimestre 2017


  El centre cultural és un bon espai per a la formació permantent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc. En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l'equip del centre, amb d'altres sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzades des de l'equip del centre, amb d'altres sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.
 • del 26 de maig al 16 de juny, de 17 a 19.30 h

  Curtmetratge amb mòbil

  Xarxa d'intercanvi de coneixements (Xic Sant Josep)
  Veure imatge de Curtmetratge amb mòbil (nova finestra)
  La finalitat d'aquest taller és proporcionar a l'alumne d'uns conceptes teòrics bàsics per afrontar un projecte cinematogràfic des d'una idea inicial fins al rodatge en si, en aquest cas, amb només un mòbil.
  Al taller no s'inclourà la part tècnica de so o d'edició, però si es proporcionarà a l'alumne informació sobre els  programes que poden usar per fer-ho pel seu propi compte.
 • del 12 de juny al 3 de juliol

  Consultoria informàtica personalitzada

  Veure imatge de Consultoria informàtica personalitzada (nova finestra)
  Si teniu dubtes relacionats amb les noves tecnologies , ja sigui amb l'ordinador, la tablet o el vostre smartphone ara els podreu resoldre en aquesta consultoria personalitzada.
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat