• Comença la SETMANA MUNDIAL DEL CERVELL 2018

  Pessics de Ciència
   
  Activitats programades:
  Dimarts, 13/03/2018 conferència: "El perfil del psicòpata"
  Dimecres, 14/03/2018  conferència: "Neurologia de la Maldad"
  Dijous,15/03/2018  Jocs neurològics: "Brain and Beer Barcelona"

  Des de l'any 2012, cap a la segona setmana del mes de març,  col·laborem  amb una programació especial a la Setmana Mundial del Cervell (Brain Awareness Week BAW) és la campanya mundial per augmentar la consciència pública sobre els avenços i beneficis de la investigació del cervell .
 • Escola de Màgia de l'Hospitalet

  Aquests cursos estan organitzats pel Centre Cultural de Sant Josep  i realitzats per l'’Associació per al foment de la màgia Actitud W242” , una entitat sense ànim de lucre que té com a fins principals recuperar, estudiar i difondre el patrimoni artístic i cultural de la màgia en totes les seves modalitats i de la cartomagia en particular.
del 5 al 25 d'abril

Bitácora de Nevenka Pavic

Cercant el límits. 11è Cicle d'art contemporani
Veure imatge de Bitácora de Nevenka Pavic (nova finestra)

Esculturas, pinturas, collages, mosaicos e instalaciones conforman parte de la producción de esta destacada artista multidisciplinar chilena radicada en Barcelona desde el año 2000. Su carrera se ha caracterizado por una continua trashumancia y desplazamiento por variados contextos sociales, populares y estéticos del mapa mundial cultural, como México,Guatemala, España, Francia, Reino Unido y norte de África, además de recorridos por el Eje Andino, en donde ha recolectado variantes simbólicas que incorpora sólidamente en su obra.
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat