Veure imatge de Cursos i tallers abril-juny 2019 (nova finestra)

Cursos i tallers abril-juny 2019

El centre cultural és un bon espai per a la formació permanent o continuada en llenguatges artístics, millora de la qualitat de vida, tècniques per a la vida quotidiana, etc.
En aquest àmbit coincideixen propostes pensades i organitzades des de l’equip del centre, amb d’altres propostes sorgides de les entitats, que elles mateixes organitzen i gestionen.

Relació de cursos i tallers 2on trimestre 2019
 • del dimarts 28 de maig al divendres 21 de juny

  Exposició: Diàleg amb la natura de Maragda Cuscuela

  Veure imatge de Exposició: Diàleg amb la natura de Maragda Cuscuela (nova finestra)

  Aprenem de la natura i amb la natura. Em captiva el diàleg que  s’estableix entre tots els essers vius i les emocions que es desvetllen i que interactuen . Amb les plantes i  els arbres compartim el mateix espai, ens complementem. Des d’aquesta mirada presento les obres de l’exposició “Diàleg amb la natura”
 • del dimarts 25 de juny al divendres 12 de juliol, de 10 a 14 h

  Casal d'estiu. Cuina per a principiants 2019

  Organitzat per l'Associació Kubs Divulgació
  Veure imatge de Casal d'estiu. Cuina per a principiants 2019 (nova finestra)
  Vols deixar bocabadats als teus parents i amics amb els plats que aprendràs a cuinar tu mateix? Des de receptes senzilles a plats molt elaborats, aprendràs a fer menús d’allò més saborosos. A més, us farem treballar de valent perquè elaborareu variacions dels mateixos plats per equips! Vosaltres us encarregareu de tot: preparació, elaboració i presentació!
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat