23/03/2018

Vídeo de la conferència: "El perfil del psicòpata"

Pessics de Ciència
Dintre del camp de la Psicologia i del diagnòstic dels trastorns mentals ens trobem uns grans desconeguts que són els trastorns de personalitat, un d'ells és el trastorn antisocial de la personalitat (el psicòpata). Existeix una certa confusió entre el trastorn antisocial de la personalitat i els trastorns psicòtics, però quina diferència hi ha entre els dos perfils patològics?
Hi ha la creença popular, potser recolzada per la industria cinematogràfica, que els psicòpates" són persones perilloses, violentes i, fins i tot, assassins en sèrie. Què hi ha de cert en aquestes afirmacions?

A càrrec de Susana Sánchez Pérez psicòloga especialista en Psicologia Clínica. Experta en Psicologia Forense pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Acreditació de Europsy. Especialista en Psicoteràpia per la Federación Europea de Asociaciones de Psicólogos (EFPA), Directora del Gabinet Psicològic Rehder de l'Hospitalet de Llobregat, centre sanitari polivalent de Psicologia Clínica, Psicologia Sanitaria, Logopèdia i Psiquiatria, acreditat pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya.
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat