Exposició de joies "Bellesa perpètua"

de Júlia Ortega Canalda - Joc art en joia 
del 12 de gener al 2 de febrer
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Eterna Joventut - Botox Club
Bellesa perpètua, font de l'eterna joventut, divina de la mort; bella, estupenda, fantàstica, radiant, fresca, sedosa, lluminosa, llisa, suau com el culet d'un nadó. Màxim sèrum, triple factor de protecció, ultra max, màster lift, crema tot, antiarrugues, anti age, reestructuració total, Botox, toxina botulínica, l·luminada, divina de la mort.

“Bellesa Perpètua” expressa el canvi radical al qual se sotmeten algunes persones belles per perpetuar la seva joventut. Accions lligades a mites i llegendes que no han transcendit al llarg de la història. Persones valentes que arrisquen les seves vides a la recerca del fals elixir etern.
Botox Pro o Pro Botox?
Avui dia l'eterna joventut del cos potser és possible o fàcilment recreable gràcies als invents farmacèutics. “Bellesa Perpètua” plasma la divisió de l'ésser. L'ésser trencat i el cos jove i bell reconstruït artificialment gràcies als artefactes de la cirurgia plàstica. Dones mutants. Aquest és el nostre futur?

Júlia Ortega Canalda - JOC ART EN JOIA
Tècnica superior en arts plàstiques i disseny de joieria artística per l'Escola d'Art del Treball de Barcelona, ha cursat monogràfics de joieria berber de la Kabylia, modelat amb cera, urushy, encast de pedres precioses a l'Escola Massana i cursos de PMC a la Llotja.
Ha participat als premis Enjoia't 2007, a Barcelona; al festival d’arts de carrer Per amor a L'Hart 2007, a L’Hospitalet; a l’exposició col·lectiva “La Cour des Miracles”,  a la galeria Alliage, a Lille (França) el 2013; al Saló Internacional d’ Art amb la galeria barcelonina ESART el 2014; a Eurobijoux 2014; a diverses edicions d’Art en Femení, a L’Hospitalet, entre 2009 i 2016; a la fira Autor 2016 de Bucarest; a  la galeria Color Triciclo de Barcelona el 2016; a l’edició de 2016 del projecte internacional d’intercanvi The Contemporary Jewelry Exchange, així com a diferents  mercadets, com el Lotirotó a Barcelona, o  el Mercat de moda i disseny de Can Sumarro a L’Hospitalet. D'altra banda, ha exposat en diversos centres culturals de la ciutat de L’Hospitalet.
La seva producció artística, lligada al reciclatge i a la joieria contemporània,és un conjunt de peces poètiques, originals i úniques.

Inauguració: dijous 12 de gener, a les 19.30 h
Lloc: 
AV Isabel la Catòlica 0032  (L'Hospitalet de Llobregat)
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat