Visita a l'exposició permanent del Museu Agbar de les aigües de Cornellà

Pessics de Ciència
Data: 28 de juny de 2017
Hora: a les 15.30 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: 4 €
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Punts d'inscripció/venda:
ccultural.santjosep@l-h.cat, tel. 93 403 20 99,
El Museu Agbar de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l'aigua que ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer del Baix Llobregat i abastir Barcelona.
Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal•lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió.

Farem un recorregut per la història de l’abastament a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, així com una aproximació a aspectes relacionats amb la higiene i la salut, les propietats físiques i químiques de l’aigua, i fins i tot el seu sabor i olor, a través d’objectes i documents que dialoguen amb mòduls interactius i audiovisuals.

El preu de l’entrada al museu és de 4 €

Visita a l’exposició permanent, guiada per  personal del museu.
Punt de trobada: Centre Cultural Sant Josep

El desplaçament fins al Museu es farà en transport públic a càrrec de cadascuna de les persones participants.

Places limitades.

Inscripció prèvia indicant nom de la persona participant, correu electrònic i telèfon de contacte  a través del correu:ccultural.santjosep@l-h.cat o al telèfon 934 032 099


Programa Pessics de Ciència
Lloc: Sortida des del Centre Cultural Sant Josep
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat