Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del 28 de setembre al 19 d'octubre

Exposició: Experiències plàstiques de Pere Blanco i Molina

Pere Blanco i Molina neix a Barcelona el 1945. El 1970 es trasllada a la nostra ciutat, al barri de Sant Josep, on resideix des de llavors. Als quinze anys entra com a aprenent als estudis Lloan per aprendre l’ofici de pintor de cartells d’anuncis de cinema, feina que desenvoluparà durant catorze anys. Posteriorment, col•labora en diferents tallers del sector, fent rètols de tota mena, anuncis publicitaris de gran format i decorats en tot tipus de suports.
Dissabte, 30 de setembre, a les 18.30 h

Teatre: Nanoland. Viatge al món de la nano.

Pessics de Ciència

La companyia Javier Villena presenta NANOLAND sobre una idea original de Jordi Díaz.

Lídia passejant amb el seu patinet es troba amb una caixeta màgica en la que habita un personatge que pertany al món nanotecnològic que es diu Berta, les dues faran un viatge fantàstic al mon nano amb una nau especial...

Entrada lliure amb reserva prèvia: contactar amb Cia. Teatre Javier Villena:
ciajaviervillena@gmail.com indicant nombre de persones i si venen amb  infants
ENTRADES EXHAURIDES

del 7 al 21 de setembre

Exposició: D9 Moments d'Art

Escola de persones adultes del Barri de Sant Josep
Ja vam tenir el gust de presentar les nostres obres el darrer curs. Aquest any tornem amb les mateixes ganes i mostrant tot el que s’ha fet durant aquests mesos.

“D9 Moments d’Art” està format pel grup que treballa des del Casal d’Entitats del barri de Sant Josep, al carrer de la Mare de Déu de la Mercè, 20 2n pis, aula 6.
Dimecres, 11 d'octubre, de 16 a 20 h

Càpsula: Què és adobe photoshop i gimp?

En aquesta càpsula entendràs què és i per a què serveixen els programes més coneguts d’edició d’imatge com és Photoshop i Gimp. Aprendràs com funcionen, com instal•lar-los  al teu ordinador i les aplicacions bàsiques.

Inscripció online
del 8 al 9 de juliol, de 17 a 02.00h

Terror i Rol

Organitzat per l'Associació Lúdica Necronomicon's

I tanquem la primera part de l'any amb les jornades Terror i Rol!
Unes jornades que s'engloben dintre el Summer Experience i l'Estiu Jove de L'Hospitalet del Llobregat i en les quals podrem jugar a rol i provar els jocs de la nostra ludoteca. I alguna sorpresa més!

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat