Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 21 d'abril, d'11 a 14h

Meeec! 2018 Barri Sant Josep

2a edició del Meeec ! Festival de música de carrer de L'Hospitalet
La música de carrer torna a envair  els barris de la Ciutat amb ganes d’apropar la cultura i posar-la a l’abast de tothom. Les bandes d’aquesta edició busquen més proximitat amb els veïns i veïnes. Els diferents formats de brass bands, fanfarries i marching bands ompliren els carrer de diferents ritmes i sorpreses.
Dimecres, 18 d'abril, a les 19 h

Ciència al dia

Pessics de Ciència
Aprofitant que el 12 d’abril s’haurà commemorat el Dia Mundial de l’Aviació i la Cosmonàutica, aquest serà el tema principal sobre el que en farem les preguntes: quines han estat les principals notícies científiques de les darreres setmanes? Hi ha hagut descobriments rellevants? Què han publicat les revistes especialitzades?
Dimecres, 11 d'abril, 19 h

Conferència "Jocs d'aposta i noves tecnologies: una combinació perillosa?"

Pessics de Ciència
El joc és una activitat comuna en totes les societats i cultures. Per a la majoria de persones, aquesta conducta no deixa de ser un entreteniment, una distracció però, per a d’altres, el joc pot arribar a ser un trastorn que causa greus conseqüències. Des de fa menys d’una dècada, han aparegut noves formes de joc a través d’ internet que han canviat radicalment l’escenari que coneixíem fins ara.
Dimecres, 21 de febrer, de 16 a 22h

Exposició d'art conceptual: El medi ambient i l'humanisme en el MARE NOSTRUM

Organitzat per l'Associació Nou Quitxalles i l'Associació Reciclart-e

Exposició d'art itinerant de l'Associació Reciclart-e, espai d'aprenentatge de decoració artístico-artesanal i visual-merchandising.
Dimecres, 21 de març, a les 19h

Tertúlia: Ciència al dia

Pessics de Ciència
Veure imatge de Tertúlia: Ciència al dia (nova finestra)
Aprofitant la proximitat de tres dates assenyalades: 21 de març, Dia Forestal Mundial; 22 de març, Dia Internacional de l’Aigua, i 23 de març, Dia Meteorològic Mundial, aquests seran els temes principals sobre els que en farem les preguntes: Quines han estat les principals notícies científiques de les darreres setmanes? Hi ha hagut descobriments rellevants? Què han publicat les revistes especialitzades?
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat