Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 5 d'abril, a les 19 h

Conferència: Visitarem altres mons?

Pessics de Ciència
Els recents descobriments de planetes semblants a la Terra en sistemes solars propers ens acosta al vell somni de colonitzar altres mons. Però... és realment possible que ho aconseguim en els propers segles? 
Dimecres, 22 de març, a les 19 h

Xerrada: "De les falgueres a les orquídeas: un recorregut per la flora del delta del Llobregat"

Pessics de Ciència
Sabíeu que al delta del Llobregat s’han observat més de 1.100 espècies de plantes i que algunes són autèntiques joies botàniques? Voleu conèixer una mica més aquest ric patrimoni natural tan proper al nostre territori? Des de les primitives falgueres fins a les seductores orquídies.
Dijous, 16 de març, 19 h

Projecció: ¡Olvidate de mi!

Pessics de Ciència (Setmana Mundial del Cervell)
Després d'una relació molt problemàtica amb la seva exparella i d’una ruptura molt dolorosa, la Clementine es posa en mans d'un especialista capaç d'esborrar tots els records. Película dirigida per Michel Gondry guanyadora d'un Oscar al millor guió original el 2005.
Dimecres, 15 de març, a les 19 h

Beer / Xerrada : Veritats i mentides sobre el cervell

Pessics de Ciència (Setmana Mundial del Cervell)
Parlar del cervell sembla que estigui de moda, perquè tothom en parla, però tot el que es diu és veritat? Algunes afirmacions sobre el seu funcionament s’han convertit en mites, que cal revisar: el cervell gasta més de la meitat de l’energia del nostre cos, les neurones es moren i no se’n regenera de noves, només utilitzem el 10% del nostre cervell, etc.
Dimarts, 14 de març, a les 19 h

Conferència: Com el cervell aprèn, recorda i oblida

Pessics de Ciència (Setmana Mundial del Cervell)
Què passa al cervell quan aprenem? Quins tipus de memòria tenim i per a què serveixen? Què i com recordem? Podem esborrar els records indesitjables? Com podem afavorir els processos d’aprenentatge i memòria?
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat