Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 23 de juny, 20 h

Nit de Jocs

Organitzat per l'Associació Lúdica Necronomicon's
Veure imatge de Nit de Jocs (nova finestra)
Ànimes en pena que rondeu sense ofici ni benefici la vigília de Sant Joan... Esteu avorrits i avorrides? Doncs passeu-vos pel Centre Cultural Sant Josep i jugueu amb nosaltres a la Nit de Jocs. El divendres 23 de juny, des de les 20h de la tarda fins les 00h de la nit, Club de rol Necronomicon's oferirà la seva ludoteca a tots aquells i aquelles que vingueu.
Dissabte, 17 de juny, 11 h

La Ciència va de festa

Pessics de Ciència
Veure imatge de La Ciència va de festa (nova finestra)
Activitat adreçada als infants on podran gaudir d’activitats participatives relacionades amb diferents àmbits de  la ciència. També es podrà veure l’espectacle Super R a càrrec d’ ACTE (Associació Catalana de Teatre Educatiu).


Dimecres, 14 de juny, a les 19h

El cicle de l'aigua segons el rebut de l'aigua

Pessics de Ciència
En aquesta xerrada es fa un repàs del cicle de l’aigua, agafant el rebut que ens arriba a casa per extreure’n la informació i augmentar la conscienciació sobre l’aigua que emprem.

Dissabte, 20 de maig, a les 17 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop

Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop (nova finestra)

Espectacle - Conferència
Encuentros y desencuentros. En busca de una magia de la mirada


A càrrec de Gabi Pareras

Conferencia magistral impartida per un mag de renom internacional. Des dels seus inicis al Llantiol, als anys vuitanta, influenciat pels mags de l’època i sobretot per la figura d’Arturo de Ascanio, Gabriel Pareras va iniciar un camí ascendent que l'ha convertit en una personalitat influent de l'il•lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional,centrada principalment en l’estudi i la docència, ha cristal•litzat en un mag que advoca per la ficció i treballa amb ella.
Dissabte, 20 de maig, a les 11 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop.

Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop. (nova finestra)

Espectacle-Taller de màgia en família
Taller teòric i pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, els participants s’inicien en el maneig de les cartes i es pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.
El taller inclou un petit espectacle, l’explicació dels efectes que l’integren i la presentació d’un efecte per cada parella participant.Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat