Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 21 de febrer, de 16 a 22h

Exposició d'art conceptual: El medi ambient i l'humanisme en el MARE NOSTRUM

Organitzat per l'Associació Nou Quitxalles i l'Associació Reciclart-e

Exposició d'art itinerant de l'Associació Reciclart-e, espai d'aprenentatge de decoració artístico-artesanal i visual-merchandising.
Dimecres, 21 de febrer, a les 19 h

Tertúlia: Ciència al dia

Pessics de Ciència
Quines han estat les principals notícies científiques de les darreres setmanes? Hi ha hagut descobriments rellevants? Què han publicat les revistes especialitzades?
Aquestes són les preguntes que serviran de fil conductor de la tertúlia, que conduirà Teresa Bau, periodista i consultora de comunicació especialitzada en el camp de la salut i les noves tecnologies (@tbaupuig).
Dijous, 15 de febrer, 19 h

Conferència: Dones invisibles per a la medicina

Pessics de Ciència
Els biaixos (o desviacions) de gènere en la medicina causen invisibilitat de les dones: els estereotips de gènere, l’absència de dones en les cohorts utilitzades per la investigació i la docència, la no valoració de les condicions de vida i treball i la sobrecàrrega psicosocial, l’absència d’investigació en morbiditat diferencial, evolució i tractaments, una organització sanitària androcèntrica, els biaixos en prevenció i promoció de la salut...
del 25 de gener al 15 de febrer

Exposició: Belladona, de Felip Alba Invernot

Cànon de bellesa, arquetips, imatge, moda, eterna joventut, feminitat, opressió, patriarcat, càrrega familiar, emancipació... Una reflexió pictòrica sobre les contradiccions de la societat actual prenent com a protagonista la figura de la dona.
Dimecres, 31 de gener, 19 h

Automatització i Atur: Ens substituiran els robots?

Pessics de Ciència
En l'actualitat assistim a una continua automatització del treball humà cada vegada més ràpida i més àmplia. Existeixen robots i sistemes d'intel•ligència artificial capaços de produir i resoldre problemes millor que els humans en cada vegada més aspectes. Arribarà un moment en que les màquines podran realitzar la majoria de treballs millor que un ésser humà? Què suposarà això per a la nostra societat i la nostra economia? Com podem preparar-nos per a aquest futur?
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat