Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del 8 al 9 de juliol, de 17 a 02.00h

Terror i Rol

Organitzat per l'Associació Lúdica Necronomicon's

I tanquem la primera part de l'any amb les jornades Terror i Rol!
Unes jornades que s'engloben dintre el Summer Experience i l'Estiu Jove de L'Hospitalet del Llobregat i en les quals podrem jugar a rol i provar els jocs de la nostra ludoteca. I alguna sorpresa més!

del 6 al 27 de juliol

Exposició fotogràfica: Viaje a la ilusión en Bolondo d'Asunción Torrero

Després de tota una vida dedicada a la infermeria, em faltava complir una il·lusió: participar com a cooperant en un projecte internacional. El meu destí va ser el poblat de Bolondo a Guinea Equatorial. Tot i la precarietat dels recursos i el desconeixement de moltes patologies, l'experiència roman com un record inesborrable.
Divendres, 23 de juny, 20 h

Nit de Jocs

Organitzat per l'Associació Lúdica Necronomicon's
Veure imatge de Nit de Jocs (nova finestra)
Ànimes en pena que rondeu sense ofici ni benefici la vigília de Sant Joan... Esteu avorrits i avorrides? Doncs passeu-vos pel Centre Cultural Sant Josep i jugueu amb nosaltres a la Nit de Jocs. El divendres 23 de juny, des de les 20h de la tarda fins les 00h de la nit, Club de rol Necronomicon's oferirà la seva ludoteca a tots aquells i aquelles que vingueu.
Dimecres, 28 de juny, a les 15.30 h

Visita a l'exposició permanent del Museu Agbar de les aigües de Cornellà

Pessics de Ciència
El Museu Agbar de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l'aigua que ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer del Baix Llobregat i abastir Barcelona.
Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal•lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió.

Dissabte, 17 de juny, 11 h

La Ciència va de festa

Pessics de Ciència
Veure imatge de La Ciència va de festa (nova finestra)
Activitat adreçada als infants on podran gaudir d’activitats participatives relacionades amb diferents àmbits de  la ciència. També es podrà veure l’espectacle Super R a càrrec d’ ACTE (Associació Catalana de Teatre Educatiu).


Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat