Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del 12 al 22 de desembre

Exposició "Sentimientos de vida", de Conxita Hernández

Mis acuarelas expresan “sentimientos de vida”. Todos los seres vivos han ido evolucionando con el paso de tiempo, pero los sentimientos y sensaciones no se han alterado, pues forman parte de nuestra existencia. Cada persona expresa los sentimientos segun su forma de ser.
Dimecres, 30 de novembre, a les 19 h

Gamificació i realitat virtual

Pessics de Ciència
La Gamificació és una nova manera de plantejar els processos formatius i productius: aplicar tècniques de joc per augmentar la productivitat i l'aprofitament, a més de fer l'experiència molt més interessant i atractiva.
Unides, gamificació i realitat virtual tenen el potencial de canviar la manera com aprendrem i treballarem els propers anys.
Dimecres, 23 de novembre, a les 19 h

Soc un simi i tu també

Pessics de Ciència
L’ésser humà inicia la seva història evolutiva fa uns 65 milions d’anys amb l’aparició dels primers primats. Des d’aleshores, i fins als nostres dies, totes les espècies de l’ordre primat han compartit característiques biològiques, morfològiques i etològiques fins als nostres dies. Actualment existeixen 491 espècies de primats distribuïdes pel Neotròpic, l’Àfrica, l’Àsia i Madagascar.
Dimarts, 15 de novembre, a les 18.30 h

Investiguem per curar la diabetis: trasplantament d'illots i obtenció de cèl·lules productores d'insulina

Pessics de Ciència
Conferència a càrrec de la Dra. Montserrat Nacher, del Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital Universitari de Bellvitge i de l'IDIBELL.
Amb la col·laboració de l'Associació de Diabètics de L'Hospitalet.
Organitzada pel Servei de Salut de l'Ajuntament i l'IDIBELL amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Diabetis, el 14 de novembre.
Divendres, 18 de novembre, a les 20.30 h

Performance "Ballar un Mapa"

Pessics de Ciència (21a Setmana de la Ciència)
El planisferi, que representa el món sencer, també pot ser motiu i inspiració per a la dansa. Espectacle de dansa a càrrec de  Yaiza de los Muros (ball), Albert Rovira (música) i Ivan Góngora (percussió i direcció).
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat