Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 16 de novembre, a les 18 h

Els remeis de l'àvia

Organitzat per la companyia la iaia


En Jep i en Jan son dos titellaires que ens venen a explicar contes i rondalles, però alguna cosa surt malament. En Jep no vol explicar els contes perquè està refredat i decideix prendre medicaments pel seu compte sense passar per cal metge. En Jan li diu que hi ha altres remeis més casolans per curar-se el refredat.

Divendres, 9 de novembre, a les 18 h

Espectacle: Nanomàgic

Richard Feynman , el científic precursor de la nanotecnologia era un personatge excèntric, segur que una de les seves múltiples aspiracions hauria estat la de ser mag.

Doncs, donem-li aquesta oportunitat!

A partir d’una recreació imaginària del personatge, en aquest espectacle el màgic Feynman ens descobrirà els misteris que s’amaguen allà baix, més enllà del visible, en el món nano.
del 26 al 28 d'octubre

Necrocon'18

Organitzat per  l'Associació Necronomicons

Un any més les tenim aquí: les nostres jornades Necrocon!

Una oportunitat per a tornar a treure la pols dels daus, envoltats de bona companyia. Així que us esperem els propers 26, 27 i 28 d'octubre a la nostra seu, el Centre Cultural Sant Josep.Dimecres, 14 de novembre, a les 19 h

Ciència, Cultura i patrimoni.Tres universos en paral•lel o un de sol?

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2018
Obrim el diari d'avui. Normalment, les notícies científiques apareixen a la secció de ciència mentre que la crítica d'un llibre, òpera, dansa, peça de teatre, o exposició d'art, la trobem a cultura. Una discussió sobre recuperació o reivindicació del patrimoni històric serà ubicada a política o societat, i a medi ambient si parlem de patrimoni natural. Universos o mons separats? 
Dijous, 15 de novembre, a les 19 h

Conferència: Tribut a Richard Feynman

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2018
Richard Feynman ha estat una de les personalitats més brillants, carismàtiques i fascinants de la història de la ciència. Va guanyar el premi Nobel de Física el 1965 per les seves contribucions en el camp de l'electrodinàmica quàntica, va ser un visionari de la nanotecnologia, va participar en moments clau de la ciència com el Projecte Manhattan i, en paral•lel, va ser un gran professor i divulgador científic.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat