Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 15 de febrer, a les 19 h

L'ésser humà, una història evolutiva de 65 milions d'anys

Pessics de Ciència
Els humans som animals mamífers de l’ordre dels primats, un ordre que es va originar fa uns 65 milions d’anys. L’espècie humana actual (homo sapiens sapiens), que va aparèixer fa uns 150.000 anys, és l’única supervivent de les moltes que van existir des de fa milions d’anys. L’arbre de l’evolució, que fa anys ha descartat la imatge lineal per acostar-se més a la d’un arbust amb moltes ramificacions, està encara ple de buits, a l’espera de nous descobriments.
Dimecres, 8 de febrer, a les 19 h

Fauna urbana i biodiversitat

Pessics de Ciència
A les grans ciutats convivim amb un nombre cada cop més elevat d’animals de tota mena. Alguns hi són des de fa molt anys i d’altres s’hi van afegint a poc a poc, fruit de l’acomodació de les espècies a nous hàbitats i noves pautes de comportament.
Dimecres, 1 de febrer, a les 19 h

Documental: Ciutat Salvatge

Pessics de Ciència
Projecció del  documental “Ciutat salvatge”. Aquest documental explica un fenòmen sense precedents que viuen moltes de les grans metròpolis del planeta: després de segles d’ocupació humana, ara són els animals els qui envaeixen la ciutat.

Documental dirigit per Dani Sala, és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Lavínia Audiovisual. 55 minuts.
del 12 de gener al 2 de febrer

Exposició de joies "Bellesa perpètua"

de Júlia Ortega Canalda - Joc art en joia 
Bellesa perpètua, font de l'eterna joventut, divina de la mort; bella, estupenda, fantàstica, radiant, fresca, sedosa, lluminosa, llisa, suau com el culet d'un nadó. Màxim sèrum, triple factor de protecció, ultra max, màster lift, crema tot, antiarrugues, anti age, reestructuració total, Botox, toxina botulínica, l·luminada, divina de la mort.


del 12 al 22 de desembre

Exposició "Sentimientos de vida", de Conxita Hernández

Mis acuarelas expresan “sentimientos de vida”. Todos los seres vivos han ido evolucionando con el paso de tiempo, pero los sentimientos y sensaciones no se han alterado, pues forman parte de nuestra existencia. Cada persona expresa los sentimientos segun su forma de ser.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat