Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dijous 27 de desembre de 2018 al divendres 4 de gener de 2019, de 9 a 13 h

Casal de teatre Nadal 2018

Organitzat per ACTE (Associació Catalana de Teatre Educatiu)
Durant les vacances de Nadal  fes una cosa diferent. Vine a fer teatre amb nosaltres Des del joc i la vessant més lúdica treballem veu, cos, creació de personatges i moviment escènic.
del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre

Exposició:  65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet

Per celebrar aquest 65è aniversari hem preparat una exposició de fotografies amb què volem mostrar a la gent de L'Hospitalet i als socis més novells del club com van ser els inicis de l'alta muntanya i l'escalada a L'Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.
Divendres, 16 de novembre, a les 18 h

Els remeis de l'àvia

Organitzat per la companyia la iaia


En Jep i en Jan son dos titellaires que ens venen a explicar contes i rondalles, però alguna cosa surt malament. En Jep no vol explicar els contes perquè està refredat i decideix prendre medicaments pel seu compte sense passar per cal metge. En Jan li diu que hi ha altres remeis més casolans per curar-se el refredat.

Divendres, 9 de novembre, a les 18 h

Espectacle: Nanomàgic

Richard Feynman , el científic precursor de la nanotecnologia era un personatge excèntric, segur que una de les seves múltiples aspiracions hauria estat la de ser mag.

Doncs, donem-li aquesta oportunitat!

A partir d’una recreació imaginària del personatge, en aquest espectacle el màgic Feynman ens descobrirà els misteris que s’amaguen allà baix, més enllà del visible, en el món nano.
Dimecres, 12 de desembre, a les 19 h

Conferència: La immunoteràpia: la nova arma contra el càncer

Pessics de Ciència
La immunoteràpia és un tractament mèdic que consisteix a administrar substàncies que estimulin el sistema immunitari de l'organisme a fi de lluitar contra diferents malalties. Aquest any s'ha atorgat al premi Nobel de Medicina a dos investigadors per aplicar aquest revolucionari mètode en la lluita contra el càncer.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat