Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dilluns 14 al divendres 25 d'octubre

Exposició: Dones a l'espai

Pessics de Ciència
Aquesta exposició consta de vuit il·lustracions que representen a vuit dones que s’han significat amb les seves aportacions  en les ciències de l’espai.

Aquestes il·lustracions formen part de "Dones en Ciència" un joc de cartes que familiaritza a les jugadores amb excel·lents freqüentment desconegudes
del divendres 25 al diumenge 27 d'octubre

Necrocon'19

Organitzat per l'Associació Lúdica Necronomicons
Falta molt poc per les Necrocon d'aquest any. Volem convidar-hi a tothom qui vulgui passar a gaudir de tres dies de rol, jocs de taula i un molt bon ambient.
Màsters sense jugadors, jugadors sense màster, tots tindreu cabuda aquí.
Diumenge, 10 de novembre, d'11 a 14 h

Festa Movember

Pessics de Ciència.Setmana de la Ciència 2019

Vine a fer el vermut, afaita’t la barba, deixa’t bigoti, col·labora amb la Movember Foundation i assisteix a la xerrada de l’IDIBELL Contribueix a que la vida dels homes sigui més sana i feliç!
Dimecres, 9 d'octubre, a les 19.30 h

Conferència: "La terra és al cel"

Pessics de Ciència
La Terra és al cel  és una exposició d’astrofotografia de paisatge i divulgació científica que proposa mostrar el cel nocturn i el paisatge en una sola fotografia, de forma semblant a com ho fan els nostres ulls, però amb major sensibilitat. D’aquesta manera podem mostrar cada objecte astronòmic en un context familiar a l’espectador, com una part més del paisatge. La mostra es planteja amb un to divulgatiu i evocador, combinant una mirada artística al cel nocturn amb una descripció breu i entenedora, però rigorosa, de fenòmens com el raig verd, les aurores boreals o la llum zodiacal, i d’objectes astronòmics com la Via Làctia, la Galàxia d’Andròmeda o la constelació d’Orió. A més, es donarà una explicació tècnica de com es fan aquesta mena de fotografies.

del dimecres 9 al divendres 25 d'octubre

Exposició d'astrofotografia: "La terra és al cel"

Pessics de Ciència
La Terra és al cel  és una exposició d’astrofotografia de paisatge i divulgació científica que proposa mostrar el cel nocturn i el paisatge en una sola fotografia, de forma semblant a com ho fan els nostres ulls, però amb major sensibilitat. D’aquesta manera podem mostrar cada objecte astronòmic en un context familiar a l’espectador, com una part més del paisatge.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat