Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 18 de maig, a les 17 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet


CONFERÈNCIA

Acció formativa magistral impartida per en Mario López, un dels mags més diabòlics. Pioner de la "Nova onada de la màgia espanyola" on el cos, el cor i els ulls caminen més enllà del cervell, les mans i el somriure. L’actitud fresca (de la seva breu felicitat) juntament amb un treball constant (de la seva passió per tot allò que aconsegueix) condueixen al seu art orgànic. Mario és l'Art de la Màgia tal i com sempre ho hem somiat!

Dissabte, 18 de maig, a les 11 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet


TALLER EN FAMÍLIA

Taller teòric pràctic en el que es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.
Dissabte, 18 de maig, a les 21 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet


ESPECTACLE

"Milagro"

Mario López ha il·lusionat al públic en teatres i festivals d'arreu del món: des d'Espanya, França, Itàlia, Xina, New York… fins als carrers i selves de Perú. Guanyador del primer premi “Kevin Ray Trophy” en el prestigiós “Ron MacMilan Festival” a Londres, campió de micromàgia en el campionat europeu FISM 2014 i sotscampió de micromàgia en el mundial FISM 2015. Arriba a l'escenari del TrèvoLH per presentar el millor del seu repertori.

Divendres, 17 de maig, a les 21 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet


ESPECTACLE

"Yo, de mi, conmigo"

“¡Hola! Soy Xulio, bienvenidos a la sinopsis de, “Yo, de mi, conmigo”. Vais a disculparme, pero me parecía feo hacer un show de magia egoísta y no hacer yo la sinopsis. Es magia egoísta porque son mis juegos y secuencias favoritas de mi repertorio, en las que mejor me lo paso y más cariño he depositado. Todo ello recubierto en una capa de absurdo, caos y cutrez en la que nos moveremos para encontrar la magia. Como quien busca un diamante en un vertedero. Animo a todo el público a traer objetos sonoros de cualquier tipo.”
Divendres, 17 de maig, a les 19 h

TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet


GALA DE MÀGIA

Els mags de l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242 ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art.

Un espectacle dissenyat per l’ocasió, simplement un espectacle únic.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat